Miksi painikkeelle on lisäohjelma myPhonakin uusimman version asentamisen jälkeen?

Sovelluksen uusimman version asentamisen jälkeen painikkeelle on lisäohjelma, jota kuuloalan ammattilainen ei ole sovittanut. Miksi näin on?

Sovelluksen aiemmasta versiosta lähtien viimeksi käyttöön otettu mukautettu ohjelma tallennetaan kuulokojeen painikkeeseen, jotta se olisi nopeasti ja helposti käytettävissä korvan tasolla. Jos haluat tarkastaa painikkeen ohjelmien järjestyksen, avaa sovelluksen Laitteet-osasta kuulokojeohjelmat (merkitty painikekuvakkeella). Ohjelmat luetellaan siellä. Huomaa, että kuuloalan ammattilainen ei voi muuttaa tai nähdä tätä lisäohjelmaa.