Miksi Phonak-kuulokojeen painikkeen kautta on saatavilla yksi ohjelma aiempaa enemmän?

Phonak-kuulokojeen painikkeella käytettävien ohjelmien lisäksi saatavilla on ohjelma, jota kuuloalan ammattilainen ei ole lisännyt.

Jos käytät myPhonak-sovellusta, viimeksi käytetty mukautettu ohjelma lisätään kuulokojeen painikkeella käytettäviin ohjelmiin.
Tämä ohjelma tallennetaan kuulokojeen painikkeeseen nopeaa ja helppoa käyttöä varten.
Jos haluat tarkastaa painikkeen ohjelmien järjestyksen, avaa sovelluksen Laitteet-osasta kuulokojeohjelmat (merkitty painikekuvakkeella). Ohjelmat luetellaan siellä. Huomaa, että kuuloalan ammattilainen ei voi muuttaa tai nähdä tätä lisäohjelmaa.