Miksi Phonak-kuulokojeeni ei enää käynnisty automaattisesti, kun se on otettu pois laturista?

Kuulokoje ei kytkeydy päälle automaattisesti laturista irrottamisen jälkeen. Minun on kytkettävä kuulokoje päälle kuulokojeen painikkeella.
”Autom. käynnistys” -toiminto on poissa käytöstä. Voit ottaa ”Autom. käynnistys” -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä noudattamalla seuraavia ohjeita.
1.    Avaa myPhonak-sovellus
2.    Napauta ”Laitteet”
3.    Napauta ”Autom. käynnistys”
4.     Ota ”Autom. käynnistys” käyttöön siirtämällä liukukytkin vasemmalta oikealle.

Jos ongelma jatkuu, ota ”Autom. käynnistys” käyttöön noudattamalla edellä annettuja ohjeita ja sulje sitten myPhonak-sovellus ja poista se toiminnasta taustalla. Voit poistaa sovelluksen toimimasta taustalla pyyhkäisemällä ylöspäin näytön alaosasta ja pyyhkäisemällä sitten myPhonak-sovelluksen korttia ylöspäin niin, että se katoaa näkyvistä. Kun olet tehnyt tämän, älä enää siirry takaisin ”Autom. käynnistys” -asetukseen. Voit testata, onko Autom. käynnistys edelleen käytössä asettamalla kuulokojeet hetkeksi laturiin, ottamalla ne sitten pois ja tarkistamalla, kytkeytyvätkö ne automaattisesti päälle.