Miksi vain yksi kuulokoje muodostaa yhteyden myPhonak-sovellukseen?

Molemmat kuulokojeeni on liitetty myPhonak-sovellukseen, mutta vain toinen niistä muodostaa yhteyden.

Mahdolliset syyt ja vianetsintä:

Olet myPhonak-sovelluksen alkuasetuksissa liittänyt pariliitoksella vain yhden kuulokojeen. Varmista, että molemmat kuulokojeet on liitetty sovellukseen:
  • Avaa myPhonak-sovellus
  • Napauta Laitteet
  • Tarkista, että molemmat kuulokojeet näkyvät Minun kuulokojeeni -kohdassa.
Jos vain yksi kuulokoje on liitetty, sinun täytyy purkaa pariliitos ja liittää sitten molemmat kuulokojeet uudelleen sovelluksen kanssa. Tee tämä avaamalla sovellus ja napauttamalla Laitteet - > Minun kuulokojeeni -> Unohda laitteeni. Aloita pariliitoksen muodostaminen uudelleen noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Pariston/akun alhainen varaustila. Jos toisen kuulokojeesi pariston/akun varaustila on alhainen, kuulokojetta ei ehkä havaita tai se ei voi muodostaa yhteyttä sovellukseen. Varmista, että molemmat kuulokojeet ovat päällä ja että niiden akuissa on riittävästi virtaa tai paristot on vasta vaihdettu.

Häiriö. Ulkoiset häiriöt, kuten elektronisten laitteiden tai langattomien signaalien aiheuttamat häiriöt, voivat vaikuttaa liitettävyyteen. Yritä muodostaa yhteys toisessa ympäristössä.

Bluetooth-yhteyden ongelmat. Bluetooth-yhteys on ehkä muodostettava uudelleen.
  • Poista Bluetooth käytöstä laitteessa ja aktivoi se sitten uudelleen.
  • Käynnistä puhelin uudelleen.
  • Käynnistä kuulokojeet uudelleen.
Jos edellä esitetyt toimenpiteet eivät auta, pura pariliitos ja liitä kuulokojeet uudelleen sovelluksen kanssa.

Lentotila. Olet ehkä vahingossa aktivoinut lentotilan toisessa kuulokojeistasi. Käynnistä kuulokojeesi uudelleen lentotilan poistamiseksi käytöstä ja kuulokojeiden asettamiseksi pariliitostilaan.

Ohjelmiston päivitykset. Älypuhelimesi käyttöjärjestelmä ja/tai myPhonak-sovelluksesi ei ole ajan tasalla. Varmista, että älypuhelimen käyttöjärjestelmä ja sovellus on päivitetty.

Laiteohjelmiston päivitykset. Kuulokojeillesi ei ole tehty uusinta laiteohjelmiston päivitystä. Tarkista kuuloalan ammattilaiselta, että kuulokojeissasi on uusin laiteohjelmisto.
Tärkeää: molemmissa kuulokojeissa on oltava sama laiteohjelmistoversio.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen.