Miksi kuulokojeistani kuuluu piippauksia, kun painan myPhonak-sovelluksen painikkeita?

Kuulokojeesta kuuluu piippauksia myPhonak-sovelluksen painikkeita painettaessa

Näppäimistöäänet saattavat olla käytössä älypuhelimessasi. Puhelimen ääniasetuksia ei voi muuttaa tai poistaa käytöstä myPhonak-sovelluksen kautta. Jos et halua kuulla näppäimistöääniä kuulokojeestasi, siirry puhelimesi asetuksiin, valitse äänet ja varmista, että kaikki kosketusäänet ja näppäimistöäänet on poistettu käytöstä.