Miksi myPhonak Junior -sovellus ei voi muodostaa laiteparia kuulokojeideni kanssa?

myPhonak Junior -sovellus: Kuulolaitteiden yhdistäminen ei onnistu.
Siihen voi olla monia syitä, miksi kuulokojeet eivät voi muodostaa laiteparia sovelluksen kanssa.

1. Laitteet eivät sovi yhteen. Sovellus ei voi muodostaa laiteparia kojeiden kanssa, koska ne eivät ole yhteensopivia. myPhonak Junior -sovellus on yhteensopiva:

myPhonak Junior -sovellus: yhteensopivat kuulokojeet
Huomaa, että molemmille korville vaaditaan samantyyppiset kuulokojeet.

2. Laiteparin muodostaminen vaatii Internet-yhteyden.
3. Tarkista, onko älypuhelimen Bluetooth-toiminto käytössä.
4. Android-älypuhelimissa sijaintipalvelut on otettava käyttöön sovelluksen alkuasennuksen yhteydessä. Alkuasennuksen jälkeen sijaintipalvelujen ei tarvitse olla käytössä, jotta sovellus toimisi.

Jos nämä edellytykset täyttyvät ja laiteparia ei muodostettu sovelluksen asennuksen yhteydessä tai se epäonnistui, aloita laiteparin muodostus uudelleen napauttamalla Retry (Yritä uudelleen) -painiketta.