Kun iPhoneen soitetaan, miksi minun on vaikea kuulla soittajan ääntä Phonak-kuulokojeiden kautta?

Vianmääritys tilanteissa, joissa soittajan äänen kuulemisessa Bluetooth-kuulokojeilla on ongelmia.
Helpoin tapa varmistaa, että puhelut reititetään suoraan kuulokojeisiin, on vastata saapuviin puheluihin painamalla kuulokojeen painiketta. Jos et edelleenkään kuule soittajan ääntä, lisää puhelun äänenvoimakkuutta puhelimen äänenvoimakkuuspainikkeilla. Kun haluat soittaa puhelun, aloita se normaalisti. iPhonen määrityksistä riippuen puhelu reititetään automaattisesti kuulokojeisiin. Puheluun vastaamisen jälkeen tai puhelun aikana voit muuttaa puhelun reitityksen iPhonesta kuulokojeisiin noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse puhelunäytöstä Ääni-painike.
  2. Esiin tulee valikko, jossa näkyvät kaikki reititysvaihtoehdot.
  3. Valitse KUULOKOJEIDEN NIMI
  4. Kuulet nyt soittajan äänen kuulokojeistasi.

Huomautus: voit määrittää iPhonen reitittämään puhelut oletusarvoisesti kuulokojeeseen. Katso puhelimen määritysvaihtoehdot. Jos kuuloalan ammattilainen on määrittänyt kuulokojeen painikkeet äänenvoimakkuuspainikkeiksi, voit säätää puhelun äänenvoimakkuutta myös kuulokojeen painikkeilla. Jos tämä ei auta, poista laitepari puhelimestasi, käynnistä puhelin ja kuulokojeet uudelleen ja muodosta niistä uudelleen laitepari.