Mikä kuulokoje pitäisi valita matkapuhelimen luettelosta?

Laiteparin muodostamisen aikana Phonak-kuulokojeet voivat näkyä laiteluettelossa kolme kertaa.

Phonak-kuulokojeet käyttävät useita eri mobiililaitteiden Bluetooth®-versioita (Bluetooth Classic -versiota normaalia puhelimen käyttöä, esim. puheluita ja musiikin toistoa, varten ja Bluetooth LE- eli ”Low Energy” -versiota sovellusta varten). Jotkut puhelimet tunnistavat jokaisen Bluetooth-version erilliseksi laitteeksi. Siinä tapauksessa voi näkyä kolme laitetta, kun kahdelle Phonak-kuulokojeelle tehdään paritus (yksi liitetty Bluetooth Classicin kautta ja kaksi käyttäen Bluetooth LE -versiota myPhonakiin liittämisessä).

Tärkeitä huomautuksia:

Vain yksi kuulokoje liitetään puhelimeen Bluetooth Classicin kautta. Tämä on normaalia.
Nimet R-Phonak/L-Phonak voivat vaihdella kuuloalan ammattilaisen tekemistä asetuksista riippuen.

Android™-puhelimet:

LE_R-Phonak- ja LE_L-Phonak-laitteet ovat kumpikin myPhonak-sovellusta varten. Ne yhdistyvät automaattisesti, kun käyttäjä aloittaa sovelluksen käytön. Älä koskaan poista näitä, sillä se estäisi sovelluksen ja kuulokojeiden välisen tiedonsiirron.

iPhone®:

Bluetooth-laitteet LE_R-Phonak ja LE_L-Phonak, jotka näkyvät “ei yhdistettyinä”, liitetään myPhonak-sovellukseen. Ne yhdistetään automaattisesti, kun sovellus avataan.