Skip to main content

Mitä toimintoja käyttäjät voivat estää tai poistaa myPhonakin asennuksen aikana?

Mitä toimintoja voi estää sovelluksen asennuksen aikana?

Tilin luominen on valinnaista. Tuotteiden parantamiseen osallistuminen käyttötietoja ja/tai terveystietoja jakamalla on valinnaista. Molempia tietoja käytetään tunnistamattomassa muodossa eikä niitä voi yhdistää käyttäjään. Jos käyttäjä on juuri asentanut sovelluksen, häntä pyydetään hyväksymään tai kieltämään tämä sen jälkeen, kun tietosuojailmoituksen ja ehtojen ymmärtäminen on vahvistettu. Kun sovellus päivitetään, käyttäjän hyväksyntä- tai kieltoasetukset säilyvät muistissa, joten niitä ei kysytä uudelleen. Käyttäjät voivat kuitenkin vaihtaa sovelluksessa tietojen jakamisen valintojaan milloin tahansa.