Mitä ohjelmia voin käyttää Phonak-kuulokojeen painikkeella?

Mitä painikkeen alla olevat ohjelmat ovat ja miten käyttäjä voi selvittää, mitä ohjelmia on käytettävissä?

Käytettävästä kuulokojemallista riippuen kuuloalan ammattilainen on saattanut tehdä esiasetuksina joitakin ohjelmia käytettäviksi kuulokojeessa olevalla painikkeella. Lisäksi painikkeella käytetään viimeisintä mukautettua ohjelmaa automaattisesti.
Phonak Paradise -kuulokojeiden osalta on kymmenen mukautetun ohjelman rajoitus. Uusimmalla myPhonak-sovelluksen versiolla voidaan käyttää enintään kymmentä mukautettua ohjelmaa.
Laitteet-osassa kuulokojeohjelmien alla näkyy, mitä ohjelmia voi käyttää painikkeella. Käytettävissä olevien ohjelmien vieressä on painikekuvake. Jos et käytä sovellusta, käy läpi käytettävissä olevat ohjelmat helposti napauttamalla kuulokojeen painiketta.