Mitä ohjelmia voin käyttää Phonak-kuulokojeen painikkeella?

Mitä painikkeen alla olevat ohjelmat ovat ja miten käyttäjä voi selvittää, mitä ohjelmia on käytettävissä?

Kuulokojeen mallista riippuen kuuloalan ammattilainen on voinut määrittää tietyt ohjelmat käytettäviksi kuulokojeen painikkeen avulla. Lisäksi myPhonak-sovelluksessa viimeksi käytetty mukautettu ohjelma on automaattisesti käytettävissä painikkeella.

Voit tarkastella painikkeella käytettäviä ohjelmia myPhonak-sovelluksen KUULOKOJEEN OHJELMAT -kohdan Laitteet-osiossa. Painikkeella käytettävien ohjelmien vieressä on kuvake. Voit selata ohjelmia painamalla kuulokojeen painiketta, ilman että käytät sovellusta.