Miksi en voi nähdä terveystietojani myPhonak-sovelluksessa?

Kuulokojeet ovat käytössä koko päivän, mutta myPhonak-sovelluksessa ei näy terveystietoja

Jotta sovelluksen terveystiedot näkyisivät, kuulokojeet on yhdistettävä sovellukseen. Varmista, että Bluetooth® on käytössä puhelimessa ja että kuulokojeista ja puhelimesta on muodostettu laitepari. Kun haluat muodostaa kuulokojeestasi laiteparin, valitse aloitusosassa laitteen paritus ja noudata ohjeita.

Terveysominaisuuksien käyttäminen edellyttää, että käyttäjä kirjautuu sisään sovellukseen käyttämällä myPhonak-tiliä. Vieraile myPhonakin sivustolla ja tarkista, mitä terveysominaisuuksia kuulokoje tukee:
www.phonak.com/myphonak

Jos kuulokojeet on yhdistetty ja käyttäjä on kirjautunut sisään mutta ei vieläkään näe terveystietoja, avaa profiiliosio, siirry Terveysasetuksiin ja tarkasta, onko terveystietojen seuranta käytössä. Tämä on otettava käyttöön, jotta terveystiedot näkyvät myPhonakissa.