Miten Phonak-kuulokojeiden ja iPhonen pariliitos puretaan?

iPhonen ja Phonak-kuulokojeen pariliitoksen purkaminen

Jos et halua enää käyttää iPhonea kuulokojeiden kanssa, toimi seuraavasti.

Phonak-kuulokojeiden ja iPhonen pariliitoksen purkaminen:

1. Napauta iPhonen aloitusnäytön Asetukset-kuvaketta.
  2. Napauta asetusvalikon kohtaa Bluetooth.
  3. Napauta kuulokojeen nimen vieressä olevaa i-kuvaketta.
  4. Napauta ”Unohda tämä laite”. Laitepari on nyt poistettu puhelimestasi.

Phonak-kuulokojeet eivät enää vastaanota puheluja tästä puhelimesta.

Phonak-kuulokojeiden ja iPhonen yhdistäminen uudelleen:

1. Siirry iPhonen aloitusnäyttöön ja napauta Asetukset-kuvaketta.
  2. Napauta asetusvalikon kohtaa Bluetooth.
  3. Kytke Bluetooth päälle napauttamalla liukusäädintä.
  4. Avaa ensin paristoluukku 5 sekunnin ajaksi ja sulje se sen jälkeen tai kytke kuulokojeet pois päältä ja uudelleen päälle monitoimintopainiketta painamalla, jos sinulla on ladattava malli.
  5. Phonak-kuulokojeiden nimi tulee muutaman sekunnin kuluttua näkyviin iPhonen näytölle. Valitse se napauttamalla. Näet nyt viestin ”Bluetooth-parituspyyntö”. Napsauta ”Parita”. Kuulet äänimerkin yhdistetystä kuulokojeesta.

iPhonesi on nyt yhdistetty uudelleen Phonak-kuulokojeisiin.