Miten Phonak-kuulokojeen ja Android-mobiililaitteen pariliitos puretaan?

Android-mobiililaitteen ja Phonak-kuulokojeen pariliitoksen purkaminen

Jos et halua enää käyttää Android-mobiililaitetta kuulokojeiden kanssa, toimi seuraavasti:

A: Phonak -kuulokojeiden ja Android-mobiililaitteen pariliitoksen purkaminen

1. Kosketa puhelimen aloitusnäytön alaosassa olevaa Sovellukset-välilehteä.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Langaton & Verkot.
  4. Valitse Bluetooth-asetukset.
  5. Näyttöön tulee yhdistettyjen laitteiden luettelo. Kosketa pitkään Phonak -kuulokojeiden nimeä.
  6. Näyttöön tulee ponnahdusvalikko, valitse Poista laitepari.

Laitepari on nyt poistettu puhelimestasi. Phonak-kuulokojeet eivät enää vastaanota puheluja tästä puhelimesta.

B: Phonak-kuulokojeiden ja Android-mobiililaitteen yhdistäminen uudelleen

1. Siirry Android-puhelimen aloitusnäyttöön ja kosketa Asetukset-kuvaketta.
  2. Kosketa asetusvalikossa olevaa Bluetooth-kuvaketta.
  3. Kytke Bluetooth päälle koskettamalla liukusäädintä.
  4. Avaa ensin paristoluukku 5 sekunnin ajaksi ja sulje se sen jälkeen tai kytke kuulokojeet pois päältä ja uudelleen päälle, jos sinulla on ladattavat Phonak -kuulokojeet.
  5. Android-puhelimessa näkyy viesti Käytettävissä olevat laitteet.
  6. Phonak-kuulokojeiden nimi tulee näytölle, ja sen vieressä näkyy puhelinkuvake. Valitse se koskettamalla.
  7. Kuulet äänimerkin yhdistetystä kuulokojeesta.

Android-puhelimesi on nyt yhdistetty Phonak-kuulokojeisiisi.