Onko myPhonak-tiliin kirjautuessa pakko käyttää kaksivaiheista tunnistautumista?

Kaksivaiheinen tunnistautuminen sähköpostin tai matkapuhelinnumeron avulla

Kaksivaiheinen tunnistautuminen (monivaiheinen tunnistautuminen) ei ole pakollista, mutta suositeltavaa, koska se lisää tiliisi ylimääräisen suojaustason.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen on oletuksena poissa käytöstä, ja käyttäjä voi ottaa sen käyttöön halutessaan. Tunnistautumistapaa voidaan hallita myPhonak-sovelluksen osiossa Profiili -> Henkilökohtaiset tiedot.

Kaksivaiheinen tunnistautuminen toimii ainoastaan, jos käyttäjän tilille on asetettu salasana.