Miksi näen kolme kuulokojetta puhelimeni Bluetooth-luettelossa?

Kolme kuulokojetta puhelimen Bluetooth-luettelossa
Phonak-kuulokojeet käyttävät useita eri mobiililaitteiden Bluetooth®-versioita (Bluetooth Classic -versiota normaalia puhelimen käyttöä, esim. puheluita ja musiikin toistoa, varten ja Bluetooth LE- eli ”Low Energy” -versiota sovellusta varten). Jotkut puhelimet tunnistavat jokaisen Bluetooth-version erilliseksi laitteeksi. Siinä tapauksessa voi näkyä kolme laitetta, kun kahdelle Phonak-kuulokojeelle tehdään paritus (yksi liitetty Bluetooth Classicin kautta ja kaksi käyttäen Bluetooth LE -versiota myPhonakiin liittämisessä).