Miten voin siirtyä Phonak-kuulokojeista auton kaiuttimeen?

Siirtyminen Phonak-kuulokojeista auton kaiuttimeen

Kuulokojeesi on yhdistetty puhelimeesi ja tämä yhteys on etusijalla puhelimen ja auton väliseen yhteyteen nähden. Autoyhteys on kuitenkin edelleen olemassa, sinun on vain muutettava asetusta. Kuulokojeita ei tarvitse muuttaa tai poistaa käytöstä.

Puhelimen Bluetooth-kohdassa näet kaikki laitteet, joihin puhelimesi on yhdistetty. Kun olet autossasi, siirry tähän valikkoon ja napsauta auton Bluetoothia. Tällöin yhteys vaihtuu kuulokojeista autoon. Kun poistut autosta ja kävelet poispäin, puhelin muodostaa uudelleen yhteyden kuulokojeisiisi.

Voit myös muuttaa puhelimen etusijajärjestystä. Tämä tarkoittaa laitteiden yhdistämistä siinä järjestyksessä, missä haluat niiden yhdistyvän. Voit muuttaa etusijajärjestystä lisäämällä (tai poistamalla ja lisäämällä uudelleen) laitteet Bluetooth-asetuksissa. Laitteiden on oltava etusijajärjestyksessä, jolloin yhteys yritetään muodostaa kyseisessä järjestyksessä. Jos etusijalla oleva laite on käytettävissä säännöllisen tarkistuksen aikana, yhteyden nykyiseen laitteeseen pitäisi katketa ja puhelimen pitäisi muodostaa yhteys etusijalla olevaan laitteeseen.
Jos haluat, että auton kaiuttimet ovat etusijalla, ne pitää yhdistää kuulokojeiden yhdistämisen jälkeen. Kun yhteys muodostetaan auton kaiuttimiin, kuulokojeen yhteys keskeytetään siihen saakka, kunnes poistut autosta ja kävelet poispäin siitä.