Kuinka askeleita ja aktiivisuustasoja seurataan myPhonak-sovelluksessa?

Askeleet ja aktiivisuustasot

Kuulokojeen käyttäjä voi seurata liikuntamääräänsä ilman lisälaitteita kiinteän liiketunnistimen ansiosta (kiihtyvyysmittari). Liiketunnistin pystyy laskemaan havaittujen askelten kokonaismäärän kiihtyvyysmittarin signaalin perusteella ja kävellyn tai juostun matkan.
Lisäksi kuulokojeet ja myPhonak-sovellus seuraavat ja näyttävät automaattisesti ajan, jonka käyttäjä on eri aktiivisuustasoilla: ei liikkeessä, istumisen tasoisessa vähäisessä liikkeessä, kävelyn tasoisessa keskitason liikkeessä ja juoksemisen tasoisessa kovassa liikkeessä.

Siirry osoitteeseen  www.phonak.com/myphonak tarkastamaan, tukevatko kuulokojeesi liikuntamäärän seuraamista.