Voinko soittaa Phonak-kuulokojeillani Skype-, FaceTime- tai WhatsApp-videopuheluita?

Phonak-kuulokojeet tukevat Skype-, FaceTime- ja WhatsApp-puheluja ja videopuheluja.

Puhelu kuuluu kuulokojeissa samalla tavalla kuin tavalliset puhelut.

Miten voin varmistaa, että Skypen käyttäminen onnistuu Phonak-kuulokojeilla?
Jos käytät Skypeä tietokoneessa, voit yhdistää Phonak-kuulokojeet kahdella eri tavalla:
a. Phonak-kuulokojeiden yhdistäminen suoraan tietokoneeseen

• Siirry tietokoneen Bluetooth-asetuksiin.
  • Etsi puheluille asetettu kuulokoje ja yhdistä se.
  • Laiteparin muodostuskoodi on 0000.
  • Siirry Skypeen
  • Työkalut
  • Äänilaite.*
  • Varmista, että kaikki Skypen Äänilaiteasetukset on valittu kuvan mukaisesti.
  • Huomautus: ”Toissijainen soittoääni” riippuu tietokoneen mallista.

Nyt voit soittaa Skype-puhelun.

b. Ulkoisen Bluetooth USB -sovittimen käyttö (esim. Sennheiser BTD 800 Bluetooth)

• Varmista tietokoneen äänen järjestelmäasetuksissa, että tallennuslaitteisiin on määritetty oikein Bluetooth-sovittimen nimi.
  • Jos tietokoneessa on kiinteä Bluetooth-ratkaisu, varmista, että määrität laitteen kuulokkeiksi.
  • Siirry tietokoneen Bluetooth-asetuksiin, etsi ulkoinen Bluetooth USB -sovitin yhdistettyjen laitteiden luettelosta ja määritä se käytettäväksi kuulokkeina.
  • Avaa Skype, Työkalut, Äänilaite.*
  • On mahdollista, että Bluetooth USB -sovitinta käytettäessä kuulemasi hälytykset ovat tavallista voimakkaampia.
  • Varmista, että kaikki Skypen Äänilaiteasetukset on valittu kuvan mukaisesti.
  • Huomautus: ”Toissijainen soittoääni” riippuu tietokoneen mallista.

Nyt voit soittaa Skype-puhelun.

Huomautus: Apple-tietokoneissa Skypen ääniasetukset löytyvät kohdasta: Skype - Asetukset - Ääni/Video