Onko minun jaettava sijaintini, jotta voin käyttää myPhonak-sovelluksen terveysominaisuuksia iPhone®-puhelimessa?

Sijaintitiedon jakaminen terveysominaisuuksien käyttämiseksi iPhone®-puhelimella

Kun jaat sijainnin myPhonakin kanssa sovelluksen käytön aikana, tiedot synkronoidaan taustalla tiheästi. Tämän ansiosta terveystietojen seuranta toimii paremmin.

Sonova ei tallenna käyttäjien sijaintitietoja eikä voi seurata niitä millään tavalla. Tätä mekanismia käytetään vain iOS®-järjestelmässä eikä Android™-puhelimissa.