Sijaintitiedon jakaminen terveysominaisuuksien käyttämiseksi iPhone®-puhelimella

Miksi käyttäjän täytyy jakaa sijaintinsa voidakseen käyttää terveysominaisuuksia iPhone-puhelimella?

Kun jaat sijainnin myPhonakin kanssa sovelluksen käytön aikana, tiedot synkronoidaan taustalla tiheästi. Tämän ansiosta terveystietojen seuranta toimii paremmin.

Sonova ei tallenna käyttäjien sijaintitietoja eikä voi seurata niitä millään tavalla. Tätä mekanismia käytetään vain iOS®-järjestelmässä eikä Android™-puhelimissa.