Voiko Phonak-kuulokojeiden lentotilan aktivoida vahingossa?

Ei Bluetooth-liitettävyyttä, kun kuulokojeet ovat lentotilassa

Kun ladattavat kuulokojeet kytketään päälle manuaalisesti, on tärkeää vapauttaa painike heti, kun valo alkaa vilkkua vihreänä.

Tietokoneen hiiri ja vihreät nuolet, jotka osoittavat automaattisesti luotuun ylempään kuvaukseen

Jos jatkat painikkeen painamista, 7 sekunnin jälkeen syttyy oranssi valo. Tämä osoittaa, että kuulokojeet ovat siirtyneet lentotilaan .

Oranssi valo näkyy vain hetken ajan, joten lentotila on mahdollista ottaa käyttöön vahingossa.

Kuulokoje on kytkettävä pois päältä ja takaisin päälle langattoman yhteyden palauttamiseksi ja lentotilasta poistumiseksi.