Mistä löydän myPhonak Junior -sovelluksen käyttöohjeen?

myPhonak Junior -sovelluksen käyttöohje
Saat käyttöohjeet täältä: www.phonak.com/myphonakjuniorapp.

Yhteensopivuustiedot
myPhonak Junior -sovelluksen käyttö edellyttää Bluetooth-liitettävyydellä varustettuja Phonak-kuulokojeita. myPhonak Junior -sovellus toimii seuraavissa:
•Bluetooth Low Energy (BT-LE) -ominaisuuden sisältävissä puhelimissa
•iPhone-puhelimissa, joissa on iOS-versio 15.0 tai uudempi ja jotka tukevat Bluetooth 4.2 -versiota
•Android-laitteissa, joissa on Android OS 8.0 tai uudempi ja jotka tukevat Bluetooth 4.2 -versiota.