Miten myPhonak Junior -sovelluksen lapsilukko toimii?

myPhonak Junior -sovellus: lapsilukko
Tämän myPhonak Junior -sovelluksen toiminnon avulla voi rajoittaa pääsyä etätukeen, ladattavien kuulokojeiden automaattisen käynnistystoiminnon käyttöä ja Bluetooth-kaistanleveyden valintaa puheluita varten. Lisäksi sillä voidaan estää pieniä lapsia vahingossa katkaisemasta yhteyttä.
Lapsilukko voidaan ottaa käyttöön joko sovelluksen alkuasennuksen yhteydessä tai myöhemmin sovelluksen valikon kautta. Toiminnon käyttöönottoa varten on luotava PIN-koodi* ja varmistuskysymys.   Kun olet valinnut varmistuskysymyksen ja kirjoittanut vastauksesi, voit ottaa lapsilukon käyttöön.
Lapsilukon voi poistaa käytöstä milloin tahansa, jos sille ei enää ole tarvetta.

*PIN-koodin voi muuttaa tai nollata milloin tahansa vanhemman/huoltajan valitsemana ajankohtana.