Mistä löytyy myPhonak-sovelluksen käyttöohje?

MyPhonak-sovelluksen käyttöohje

MyPhonak-sovelluksen käyttöohje on osoitteessa www.phonak.com/myphonakapp

Yhteensopivuustiedot
MyPhonak-sovelluksen käyttäminen edellyttää Phonak-kuulokojeita ja Bluetooth-liitettävyyttä.
MyPhonak-sovellusta voidaan käyttää seuraavissa:
- puhelimissa, joissa on Bluetooth® low energy (LE) -ominaisuus
- iPhone®-mobiililaitteissa, joissa on iOS®-versio 15.0 tai sitä uudempi
- Google Mobile Services (GMS) -sertifioiduissa Android™-laitteissa, jotka tukevat Bluetooth® 4.2 -versiota ja Android-versiota 8.0 ja niitä uudempia versioita.

Käyttäjän älypuhelimen yhteensopivuuden saa selville Liitettävyystarkistimella: Liitettävyystarkistin