Miksi en voi tallentaa mukautettuja ohjelmia myPhonak-sovellukseen?

MyPhonak-sovellus: Mukautettuja ohjelmia ei voi tallentaa
Voit välttää ongelman kokeilemalla seuraavia vianmääritysvaiheita:
  1. Varmista, että puhelimeesi on päivitetty uusin käyttöjärjestelmä.
  2.  Poista puhelimen näppäimistöäänet, näytönlukitusäänet ja muut kosketusäänet käytöstä. Tämä on tärkeää, sillä joka kerta, kun näitä ääniä kuuluu, kuulokojeesi siirtyvät suoratoistotilaan. Tämä aiheuttaa keskeytyksiä sovelluksen ja kuulokojeiden välisessä viestinnässä.
  3. Sulje taustalla käynnissä olevat avoimet sovellukset. Jotkut niistä voivat käyttää myös Bluetooth-yhteyttä.