Miten voin palauttaa ennalta määritettyjä ohjelmia myPhonak-sovelluksessa?

Olen vahingossa poistanut ennakkoon määritetyt ohjelmat (Musiikki, Ravintola, TV). Kuinka voin palauttaa ne?

Jos esimääritetyt ohjelmat on poistettu sovelluksesta, sinun on käytävä kuuloalan ammattilaisen luona, jotta ne voidaan palauttaa.

Pyydä kuuloalan ammattilaista tekemään kuulokojeisiin pieniä säätöjä rauhallista tilannetta, musiikkia ja hälyssä kuunneltavaa puhetta varten. Jos ongelma ei poistu, kuuloalan ammattilaisen on nollattava kuulokojeet ja tallennettava sovitus uudelleen.

Sovituksen tallentaminen uudelleen kuulokojeisiin palauttaa esimääritetyt asetukset, mutta se poistaa myös muut mukautetut asetukset, jotka perustuvat tähän sovitukseen.