Kuinka voin muuttaa Bluetooth®-kaistanleveyttä myPhonak-sovelluksen asetuksissa?

Bluetooth-kaistanleveyden muuttaminen myPhonak-sovelluksen asetuksissa
  1. Avaa myPhonak-sovellus
  2. Varmista, että kuulokojeet on yhdistetty myPhonak-sovellukseen
  3. Napauta ”Laitteet”
  4. Siirry kohtaan ”Kuulokojeen asetukset” ja napauta ”Valitse yhteys” Bluetooth-puheluiden kohdalla
  5. Valitse Bluetooth-yhteys:
  • Normaali äänenlaatu (kiinteä kaistanleveys)
  • Parempi äänenlaatu (mukautuva kaistanleveys)
TÄRKEÄÄ: käynnistä kuulokojeet uudelleen / tai kytke kuulokojeet pois päältä ja takaisin päälle uusien asetusten ottamiseksi käyttöön.