Mikä on napautusohjaus myPhonak-sovelluksessa?

Mihin napautusohjausominaisuutta käytetään ja kuinka sitä hallitaan myPhonak-sovelluksessa

Sovelluksen uusimmassa versiossa napautusohjauksen löytää myPhonakin Laitteet-osasta. Toiminnolla voidaan ohjata seuraavia:
  •  puhelun tai kuuntelun hyväksyminen/lopettaminen
  •  kuuntelun keskeyttäminen/jatkaminen liitetystä Bluetooth®-laitteesta
  •  älypuhelimen ääniavustajan käyttö.

Napautusohjaus on käytettävissä vain tietyissä kuulokojeissa. Jos haluat tarkempia tietoja ominaisuuksista, käänny kuuloalan ammattilaisen puoleen.

Lisäksi käyttäjä voi säätää napautusohjauksen herkkyyttä.
Tämä ominaisuus on käytettävissä vain tietyissä kuulokojemalleissa