MyPhonak ja napautusohjaus

Mihin napautusohjausta voi käyttää ja missä?

Sovelluksen uusimmassa versiossa napautusohjauksen löytää myPhonakin Laitteet-osasta. Toiminnolla voidaan ohjata seuraavia:
  •  puhelun tai kuuntelun hyväksyminen/lopettaminen
  •  kuuntelun keskeyttäminen/jatkaminen liitetystä Bluetooth®-laitteesta
  •  älypuhelimen ääniavustajan käyttö.

Lisäksi käyttäjä voi säätää napautusohjauksen herkkyyttä. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain tietyissä kuulokojemalleissa

*Napautusohjaus on käytettävissä vain tietyissä kuulokojeissa. Jos haluat tarkempia tietoja ominaisuuksista, käänny kuuloalan ammattilaisen puoleen.