Mitä minun tulee tehdä, jos Phonak-kuulokojeet eivät yhdisty Mac-tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen?

Kuulokojeeni eivät muodosta yhteyttä Mac-tietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen
Muuta puheluiden Bluetooth-yhteyden kaistanleveys mukautuvasta kiinteäksi. Voit tehdä tämän myPhonak-sovelluksen asetuksissa, tai kuuloalan ammattilainen voi tehdä sen sovitusohjelmassa.
TÄRKEÄÄ: kuulokojeet on käynnistettävä uudelleen, jotta uudet asetukset tulevat käyttöön.