Onko minun luotava tili, jotta voin käyttää myPhonak-sovellusta?

myPhonak-sovellusta voi käyttää ilman tiliä. Tili on kuitenkin tarpeen, jos haluat käyttää sovelluksen terveysominaisuuksia.

Käytettäessä ladattavia Paradise-kuulokojeita, mukaan lukien Audéo Fit, on luotava tili voidakseen käyttää terveyden seurannan ominaisuuksia. Tilin voi luoda ja sitä voi hallita myPhonak-sovelluksella tai osoitteessa myPhonak.com. Tilin luominen on valinnasta eikä se ole tarpeen, kun käytetään muita kuin terveysominaisuuksia (askeleet, käyttöaika ja syke).
Terveysominaisuuksien käyttäminen edellyttää, että käyttäjä kirjautuu sisään sovellukseen käyttämällä myPhonak-tiliä.

Kun käyttäjällä on tili, hänen terveystietojaan säilytetään turvallisesti pilvipalvelussa, ja ne voidaan siirtää laitteesta toiseen. Näin tiedot eivät joudu hukkaan, jos laite katoaa tai vaihdetaan.