Miten voin varmistaa Phonak-kuulokojeiden helpon Bluetooth-pariliittämisen ja käytön iPhonen kanssa?

Vinkkejä Phonak-kuulokojeiden ja iPhonen yhdistämisen ja käytön helpottamiseksi
  1. Varmista, että puhelin on päivitetty uusimpaan iOS-versioon: Asetukset – Yleiset – Tietoja – Versio.
  2. Jos et kuule puhelua automaattisesti kuulokojeissa, muuta puhelun äänireititys puhelimeesi: Asetukset – Yleiset – Käyttöapu – Puheluiden äänireititys – Valitse Bluetooth-kuulokkeet.
  3. Jos kuulet näppäimistöäänet kuulokojeista, poista ääni-ilmoitukset käytöstä: Asetukset – Äänet & tuntopalaute (iPhone 6s ja uudemmat mallit) tai Äänet. Vieritä alaspäin ja poista Näppäimistöäänet ja Lukitusääni käytöstä. Vaihda manuaalisesti kunkin vaihtoehdon (soittoääni, viestit, puheposti, sähköposti jne.) soitto- tai ilmoitusääneksi ”ei mitään” tai ”värinä”.
  4. Sulje avoimet sovellukset: paina aloitusnäytössä (alhaalla olevaa) kotipainiketta nopeasti kaksi kertaa ja pyyhkäise näyttöä vasemmalle tai oikealle, niin näet avoinna olevat sovellukset. Selaa sovellusten luetteloa, pidä sovellusta painettuna ja pyyhkäise se ylöspäin pois näytöstä.
  5. Sulje avoimet sovellukset (iPhone X ja uudemmat mallit): Pyyhkäise aloitusnäytössä näytön alareunasta ylöspäin ja pysäytä sormesi näytön keskelle, kunnes kaikki avoimet sovellukset näkyvät. Selaa sovellusten luetteloa, pidä sovellusta painettuna ja napauta punaista miinusmerkkiä.

Jos mikään mainituista seikoista ei auta, käynnistä uudelleen puhelin ja yritä uudelleen.