Kuinka yhteys myPhonak-sovellukseen voidaan korjata iPhone®-älypuhelimessa?

Joskus yhteyttä kuulokojeeseen ei voida muodostaa sovelluksen päivityksen jälkeen, älypuhelimen käyttöjärjestelmän päivityksen jälkeen, tai kun kuulokojeen sovitusta on muutettu. Siinä tapauksessa suositellaan sovelluksen täydellistä resetointia, joka sisältää Bluetooth®-pariliitosten ja mahdollisten Bluetooth-asetusten poistamisen.
  1. Sulje myPhonak-sovellus, avaa se uudelleen ja yritä muodostaa yhteys uudelleen.
  2. Poista Bluetooth käytöstä puhelimessa, palauta se käyttöön ja yritä muodostaa yhteys uudelleen.
  3. Käynnistä kuulokojeet uudelleen ja yritä muodostaa yhteys uudelleen.
  4. Käynnistä puhelin uudelleen ja yritä muodostaa yhteys uudelleen.

Jos mikään edellä esitetyistä keinoista ei auta:

1. Sulje sovellus ja poista sen asennus älypuhelimesta.
  2. Siirry älypuhelimen Bluetooth-asetuksiin.
  3. Etsi yhdistettyjen laitteiden luettelosta kaksi tai kolme käyttäjän kuulokojeita edustavaa laiteparia. Huomaa, että kolmas luettelossa oleva kohde on puhelu-/suoratoistotoimintoa varten.
  4. Napsauta kutakin pariliitettyä laitetta ja pura laiteparien yhdistäminen.
  5. Asenna myPhonak-sovellus uudelleen sovelluskaupasta.
  6. Noudata annettuja ohjeita, kunnes pääset aloitusosaan. Valitse sitten laitteen paritus.
  7. Noudata laiteparin muodostusohjeita.
  8. Kun pääset näyttöön, jossa kuulokojeesi liitetään myPhonakiin, käynnistä kuulokojeet uudelleen. Ohjeita tähän löytyy näytöstä.
  9. Napauta “Jatka”, jolloin paritus alkaa.  Sovellus etsii laitteita.
  10. “Löydetyt laitteet” tulee näkyviin sovelluksen näytölle. Valitse kuulokojeesi. Voi kestää hetken, ennen kuin kuulokoje saa yhteyden.
  11. Bluetooth-paritus vaatii, että kumpikin kuulokoje näkyy puhelimen näytöllä. Napauta “Parita”.
  12. Kuulokojeista ja sovelluksesta on nyt muodostettu laitepari. Viimeistele prosessi napauttamalla “Jatka” tai valitse “Valinnaiset asetukset”, jos haluat nähdä, miten kuulokojeen säädöt otetaan käyttöön puheluissa ja suoratoistossa.