Kuinka ilmoitusäänet ja järjestelmän äänet poistetaan käytöstä iPhonessa?

iPhone-puhelimia koskevat ohjeet
Järjestelmän äänten poistaminen käytöstä:
  1. Siirry asetuksiin.
  2. Äänet ja tuntopalaute -kohtaa.
  3. Poista Näppäimistöäänet ja Lukitusääni käytöstä siirtämällä liukukytkimet oikealta vasemmalle (liukukytkinkuvakkeet muuttuvat harmaiksi).
Äänet ja tuntopalaute -valikossa voit mukauttaa myös muita ääniasetuksia, esimerkiksi poistaa käytöstä Muistutusäänet. Napauta vastaavaa valikkokohtaa ja valitse seuraavalla näytöllä Muistutusäänet – Ei mikään.

Valittujen sovellusten ilmoitusten poistaminen käytöstä:
  1. Siirry asetuksiin
  2. Napauta Ilmoitukset-kohtaa
  3. Valitse haluamasi sovellus (esimerkiksi App Store -sovellus) ja napauta sitä
  4. Poista ilmoitukset käytöstä siirtämällä liukukytkimet oikealta vasemmalle (liukukytkinkuvakkeet muuttuvat harmaiksi)
  5. Voit poistaa käytöstä vain saapuvien ilmoitusten äänet siirtämällä Äänet-liukukytkimen oikealta vasemmalle (liukukytkinkuvake muuttuu harmaaksi)