Kuinka myPhonak-sovelluksen widgetti lisätään Android-älypuhelimeen?

Kuinka Android-puhelimeen lisätään widgetti (pienoissovellus)

Voit lisätä myPhonak-widgetin Android-älypuhelimen aloitusnäyttöön.

Menetelmä voi vaihdella hieman puhelimen valmistajan mukaan, sillä puhelimissa on erilaisia Android-versioita. Näiden ohjeiden pitäisi kuitenkin päteä puhelimen mallista riippumatta:

1. Kosketa pitkään tyhjää kohtaa aloitusnäytössä, kunnes näytön kuvakkeet pienenevät ja näytön alareunaan tulee näkyviin eri vaihtoehtoja.

1. Yhden näistä vaihtoehdoista pitäisi olla Widgetit. Napauta sitä.

1. Näkyviin tulee sinulle suositeltuja widgettejä sen perusteella, mitä sovelluksia käytät eniten. Selaa widgettiluetteloa alaspäin, kunnes löydät myPhonak-widgetin, ja valitse se napauttamalla.
    Joissain puhelimissa voit etsiä myPhonak-widgettiä ”etsi widgettejä” -toiminnolla, ja käytettävissä voi olla myös muita erilaisia tapoja saada myPhonak-widgetti näkyviin.

2. Paina valitsemaasi widgettiä pitkään ja aseta se aloitusnäyttöön.