Kuinka monta mukautettua ohjelmaa sovellukseen voi tallentaa?

Kuinka monta mukautettua ohjelmaa käyttäjä saa tallentaa sovellukseen? Mistä ne löytyvät?

Phonak Paradise -kuulokojeiden osalta on kymmenen mukautetun ohjelman rajoitus. Uusimmalla myPhonak-sovelluksen versiolla voidaan luoda kymmenen mukautettua ohjelmaa. Enintään neljä mukautettua ohjelmaa voidaan luoda aloittaen samasta perusohjelmasta. Kaikki ohjelmat näkyvät aloitusosan karusellinäkymässä tai Laitteet-osassa kuulokojeohjelmien alla.