Kuinka monta Bluetooth®-laitetta (esim. älypuhelinta) Phonakin kuulokojeisiin voi liittää?

Kuinka monta Bluetooth-laitetta (esim. älypuhelinta) käyttäjä voi liittää Phonakin Marvel- tai Paradise-kuulokojeisiin?

Paradise-kuulokojeisiin voi liittää enintään kahdeksan Bluetooth-laitetta.  Liitettynä voi olla kaksi laitetta kerrallaan.

Marvel-kuulokojeisiin voi liittää enintään kaksi Bluetooth-laitetta (esim. älypuhelimen). Liitettynä voi olla yksi laite kerrallaan.

Jos haluat yhdistää uuden älypuhelimen laitepariksi Phonak-kuulokojeen kanssa, toimi seuraavasti:

1. Valitse tällä hetkellä pariksi yhdistetyssä laitteessa ”Unohda laitteet”.
2. Varmista, että langaton Bluetooth-toiminto on käytössä laitteessa, josta haluat muodostaa laiteparin. Käynnistä Bluetooth-laitteiden haku yhteysvalikosta.
3. Ota Buetooth käyttöön kuulokojeissa. Paristokäyttöinen: avaa paristoluukku, odota 5 sekuntia ja sulje paristoluukku. Ladattava: sammuta ja käynnistä kuulokoje painikkeella.
4. Kuulokojeet yhdistetään nyt toiseen Bluetooth-laitteeseen.