Miksi kuulokojeet kytkeytyvät suoratoisto-ohjelmaan, kun TalkBack- tai VoiceOver-toiminto on käytössä?

Kuulokojeet kytkeytyvät suoratoisto-ohjelmaan, kun TalkBack tai VoiceOver on käytössä

Jos käyttäjä on parittanut kuulokojeet älypuhelimeensa käyttäessään TalkBack- tai VoiceOver-toimintoa myPhonakissa, kuulokojeet käsittelevät näiden toimintojen ääntä suoratoistona ja kytkeytyvät automaattisesti suoratoisto-ohjelmaan. Kun käytät TalkBack- tai VoiceOver-toimintoa, suosittelemme, etteivät kuulokojeet ole liitettyinä puhelimeen, koska se häiritsee sovelluksen käyttöä.