Miksi Phonak-kuulokojeet vaihtavat ohjelmia ääni-ilmoituksen saapuessa?

Kun kuulokojeet vastaanottavat äänisignaalin älypuhelimesta, suoratoisto-ohjelma aktivoituu automaattisesti.

Paradise-kuulokojeissa painikkeella viimeksi käytetty ohjelma aktivoituu suoratoistotapahtuman jälkeen. Ilmoitus- tai näppäimistöäänet ovat joskus hyvin lyhyitä, ja kun kuulokojeet ovat ehtineet vaihtaa tilaa, äänet ovat jo häipyneet. Joka kerta, kun sellainen ääni tulee älypuhelimesta, kuulokoje vaihtaa tilaa.

Kun suoratoistotapahtuma päättyy Marvel-kuulokojeissa, viimeksi käytetyn mukautetun ohjelman luomisessa käytetty perusohjelma aktivoituu. Jos esimerkiksi viimeksi käytetty mukautettu ohjelma perustuu automaattiseen ohjelmaan, automaattinen ohjelma tulee käyttöön.

Jotta näin ei tapahdu, suosittelemme, että kytket älypuhelimen asetuksista pois äänet, esim. järjestelmä-, kosketus- ja näppäimistöäänet, näytön lukitusäänet, kuvankaappausäänet, sovellusten äänet sekä viestien (esim. tekstiviestit, sähköpostit ja push-ilmoitukset) äänet.