Miksi Phonak-kuulokojeiden akku tyhjenee latauskotelossa säilytyksen aikana?

Kun irrotan laturin virtalähteestä ja pidän kuulokojeitani latauskotelossa, kuulokojeiden akku tyhjenee.
Muut liittyvät tuotteet: Phonak Lumity, Phonak Paradise

Kuulokojeiden automaattinen käynnistys on oletusarvoisesti käytössä. Se tarkoittaa, että kuulokojeet kytkeytyvät automaattisesti päälle, kun ne poistetaan laturista. Kun irrotat latauskotelon virtalähteestä, virransaanti katkeaa ja kuulokojeet toimivat aivan kuin ne olisi poistettu latauskotelosta.
Muista sammuttaa kuulokojeet manuaalisesti sen jälkeen, kun olet irrottanut laturin virtalähteestä.

Phonak Charger Case Go - latureissa on sisäinen akku. Kun tällainen laturi irrotetaan pistorasiasta, se jatkaa kuulokojeiden lataamista, kunnes laturin sisäinen akku on tyhjä.
Laturissa säilytetyt kuulokojeet käynnistyvät automaattisesti, kun laturin sisäinen akku tyhjenee. Sammuta kuulokojeet tässä tapauksessa akun tyhjenemisen välttämiseksi tai kytke laturi pistorasiaan.

Kuuloalan ammattilainen voi poistaa automaattisen käynnistyksen käytöstä, tai sen voi tehdä myPhonak-sovelluksen asetuksissa:
1. Avaa myPhonak-sovellus.
2. Napauta Laitteet-kohtaa.
3. Napauta Autom. käynnistys -kohtaa.
4. Ota automaattinen käynnistys käyttöön tai poista se käytöstä siirtämällä liukusäädintä.