Kuinka voin palauttaa ladattavan Phonak-kuulokojeen alkutilaan, jos se ei reagoi painikkeiden painalluksiin?

Kuulokoje ei vastaa (lukittuu)
Kuulokojeen uudelleenkäynnistäminen
Käytä tätä menetelmää, jos kuulokoje on virhetilassa. Tämä ei poista mitään ohjelmaa tai asetuksia.

Phonak Infinio -kuulokojeita koskeva ohje:
Paina painiketta vähintään 15 sekuntia. Sillä ei ole merkitystä, onko kuulokoje kytkettynä päälle vai pois päältä, kun aloitat painikkeen painamisen. Kun 15 sekuntia on kulunut, kuulokojeen merkkivalo alkaa ensin vilkkua vihreänä ja jää sen jälkeen palamaan yhtäjaksoisesti vihreänä. Kuulokoje on valmis käytettäväksi.

Muita ladattavia Phonak-kuulokojeita koskeva ohje:
1. Paina painikkeen alareunaa vähintään 15 sekunnin ajan. Sillä ei ole merkitystä, onko kuulokoje kytketty päälle tai pois päältä ennen painikkeen painamista. 15 sekunnin kuluttua ei tule valo- tai äänimerkkiä.
2. Aseta kuulokoje pistorasiaan kytkettyyn laturiin, ja odota, kunnes merkkivalo vilkkuu vihreänä. Tämä voi kestää 30 sekuntia. Kuulokoje on nyt valmis käytettäväksi.