Voinko käyttää Phonak-kuulokojeita lentokoneessa?

Lentokonetila
Kyllä. Jos sinua pyydetään asettamaan kaikki laitteesi lentotilaan, aseta Phonak-kuulokojeet lentotilaan seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Huomautus: lentotilassa kuulokoje toimii muuten normaalisti, mutta Bluetooth-liitettävyystoiminnot ovat pois päältä. Kun kuulokojeet ovat lentotilassa
  • suoratoisto ei toimi.
  • myPhonak-sovellukseen ei ole yhteyttä.

Ladattavat Phonak-kuulokojeet
  1. Kytke kuulokojeet pois päältä painamalla monitoimipainikkeen alaosaa 3 sekunnin ajan, kunnes merkkivalo alkaa palaa jatkuvasti punaisena sen merkiksi, että kuulokoje on pois päältä.
  2. Kuulokoje on nyt kytketty pois päältä.
  3. Paina nyt monitoimintopainikkeen alaosaa 7 sekunnin ajan, kunnes merkkivalo alkaa palaa oranssina, ja vapauta painike sen jälkeen.
  4. Olet nyt siirtynyt lentotilaan.
  5. Voit poistua lentotilasta kytkemällä kuulokojeet pois päältä ja uudelleen päälle.

Sinkki-ilmaparistoa käyttävät Phonak-kuulokojeet
  1. Paina painikkeen alaosaa 7 sekunnin ajan samalla, kun suljet paristoluukun.
  2. Olet nyt siirtynyt lentotilaan.
  3. Poistu lentotilasta avaamalla ja sulkemalla paristoluukku uudelleen.