Kuinka voin käyttää tietosuojaoikeuksiani myPhonak-sovelluksessa?

Tietosuojaoikeuksien käyttö
Sonovan tietosuojakäytännön tarkan kuvauksen voi lukea osoitteesta: https://www.phonak.com/en-int/privacy-policy/myphonak-app

Terveystietojen osalta myPhonak-sovelluksen käytössä on kaksi vaihtoehtoa, ja vain, jos käyttäjä päättää
  • seurata terveystietoja ja käyttää niitä myPhonak-sovelluksen erityisessä osiossa. Tässä tapauksessa Sonovalla ei ole käyttöoikeutta näihin henkilötietoihin.
  • sallia terveystietojen antamisen Sonovalle tuotteiden parantamistarkoituksiin.

Suostumuksen voi antaa sovelluksen käyttöönoton/asennuksen yhteydessä tai Lainsäädäntö/Tietosuoja-kohdan Tuki-osiossa. Suostumusten oletusarvoisena asetuksena on ”ei suostumusta”.
Terveystietojen seurannan ja niiden näyttämisen sovelluksen Terveys-osiossa voi keskeyttää kahdella tavalla:
  • Käyttäjä voi kirjautua ulos myPhonak-tililtä.
  • Mikäli käyttäjä haluaa pysyä kirjautuneena, mutta ei halua enää seurata terveystietoja, hän voi poistaa terveystietojen seurannan käytöstä sovelluksen profiiliosion terveysasetuksissa.

Mikäli käyttäjä haluaa poistaa kaikki terveystietonsa sovelluksesta, sen voi tehdä sovelluksen samassa osiossa (profiili/terveysasetukset).

Jos käyttäjä on antanut Sonovalle suostumuksen terveystietojen jakamiseen ja haluaa peruuttaa sen, myös sen voi tehdä kohdassa Tuki/Lainsäädäntö/Tietosuoja.