Kuinka Phonak-kuulokojeet pariliitetään iPhone®-puhelimeen puheluita ja median suoratoistoa varten

Phonak-kuulokojeiden liittäminen Bluetooth®-yhteydellä iPhone®-puhelimeen
1. Siirry iPhone-puhelimen alkunäyttöön ja napauta asetusten kuvaketta.
2. Napauta asetusvalikossa Bluetooth®-kuvaketta.
3. Ota Bluetooth käyttöön liukusäätimellä.
4. Avaa ensin paristoluukku 5 sekunnin ajaksi ja sulje se sen jälkeen tai kytke kuulokojeet pois päältä ja uudelleen päälle, jos sinulla on ladattavat Phonak-kuulokojeet.
5. Phonak-kuulokojeiden nimi tulee muutaman sekunnin kuluttua näkyviin iPhonen näytölle.
6. Valitse kuulokoje käytettävissä olevien Bluetooth-yhteensopivien laitteiden luettelosta.
7. Kuulokojeesta kuuluu äänimerkki, mikä vahvistaa laiteparin muodostuneen.

iPhonesi on nyt yhdistetty Phonak-kuulokojeisiisi.