Phonak-kuulokojeiden yhdistäminen Android™-älypuhelimeen

Kuinka paritan ja liitän kuulokojeeni Android™-puhelimeen?
1. Siirry Android-puhelimen alkunäyttöön ja napauta asetusten kuvaketta.
2. Napauta asetusvalikossa Bluetooth®-kuvaketta.
3. Ota Bluetooth käyttöön liukusäätimellä.
4. Avaa ensin paristoluukku 5 sekunnin ajaksi ja sulje se sen jälkeen tai kytke kuulokojeet pois päältä ja uudelleen päälle, jos sinulla on ladattavat Phonak-kuulokojeet.
5. Muutaman sekunnin kuluttua Phonak-kuulokojeen nimi näkyy käytettävissä olevien laitteiden luettelossa.
6. Valitse kuulokoje käytettävissä olevien Bluetooth-yhteensopivien laitteiden luettelosta.
7. Kuulokojeesta kuuluva äänimerkki vahvistaa pariliitoksen onnistumisen.

Android-älypuhelin on nyt yhdistetty Phonak-kuulokojeisiin.