MyPhonakin yhdistäminen uudelleen kuulokojeisiin ei onnistu Sony Xperia -puhelimella puhelimen käynnistyksen/uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Käyttäjä ei onnistu yhdistämään myPhonakia uudelleen kuulokojeisiin Sony Xperia -puhelimella puhelimen käynnistyksen/uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Joitain teknisiä ongelmia voi ilmetä erilaisen älypuhelintekniikan vuoksi. Useimmissa Android-puhelimissa tällaista ei ole havaittu tapahtuvan myPhonakin nykyisen version yhteydessä.
•    Ongelma esiintyy seuraavassa: Sony Xperia X compact, 7.1.1, koontiversio 34.3.A.0.26
Huomio:
Kuulokojeiden yhdistäminen ja käyttö myPhonak-sovelluksella onnistui ensin ennen puhelimen uudelleenkäynnistystä.
Bluetooth®-toiminnon kytkeminen pois päältä ja takaisin päälle puhelimen asetuksista ei ratkaise ongelmaa. Käyttäjän on tehtävä se järjestelmäasetusten kautta.

Jos Phonak-kuulokojeiden yhdistäminen uudelleen myPhonak-sovellukseen ei kuitenkaan onnistu Android-älypuhelimella puhelimen käynnistyksen ja/tai sovelluksen käynnistyksen jälkeen (myPhonakin näytössä näkyy esimerkiksi jatkuvasti Muodostetaan yhteyttä -viesti sekä vasemman että oikean puolen kohdalla), Bluetoothin resetointi Androidin järjestelmäasetuksisa on todennäköisesti tarpeen.

Korjaa ongelma seuraavasti:
Vaihe 1: kytke Bluetooth-toiminto pois päältä ja takaisin päälle Androidin järjestelmäasetuksista.
•    Siirry puhelimen asetuksiin (ei myPhonakin asetuksiin).
•    Valitse Bluetooth.
•    Kytke Bluetooth pois päältä – odota 2 sekuntia.
•    Kytke Bluetooth takaisin päälle (joissakin tapauksissa käyttäjä näkee seuraavaksi Bluetooth-luettelossa kuulokojelaiteparin kohdalla Muodostetaan yhteyttä -tekstin hetken ajan)

Vahe 2: myPhonak-sovelluksen pitäisi nyt olla jälleen yhdistettynä Phonak-kuulokojeisiin.
Avaa myPhonak. Puhelimen pitäisi nyt 5 sekunnin kuluessa muodostaa yhteys kuulokojeisiin ja sovellukseen. Jos kumpikaan kuulokoje ei muodosta yhteyttä 10 sekunnin kuluessa tai vain toinen kuulokoje muodostaa yhteyden, palaa järjestelmäasetuksiin ja toista toimenpide vaiheesta 1 alkaen.

Vaihde 3: Päivitä myPhonak, kun uusia versioita tulee, koska uusi versio voi ratkaista tällaisia ongelmia.