Voinko käyttää varavirtalähdettä Phonak-kuulokojeiden lataamiseen?

Kuulokojeiden akkujen lataamiseen tarvitaan hyvin vähän virtaa. Useimmat varavirtalähteet tulkitsevat tämän vähäisen virrantarpeen merkiksi siitä, että kytketty laite on ladattu täyteen, joten ne eivät lataa laitetta tai keskeyttävät lataamisen muutaman minuutin kuluttua.
Useimmissa varavirtalähteissä on automaattinen virran kytkentä- ja katkaisutoiminto, eli ne kytkeytyvät pois päältä sisäisten virtaresurssiensa säästämiseksi, jos ladattavan laitteen virrantarve on vähäinen. Kuulokojeiden akkujen latauksen virrantarve on hyvin vähäinen verrattuna esimerkiksi älypuhelimien akkujen virrantarpeeseen. Useimmat varavirtalähteet tulkitsevat tämän vähäisen virrantarpeen merkiksi siitä, että kytketty laite on ladattu täyteen, joten ne keskeyttävät lataamisen ja kytkeytyvät pois päältä. Tämän seurauksena kuulokoje voikin olla päällä, kun luulet sen olevan latauksessa.

”Autom. käynnistys” -toiminto on suositeltavaa poistaa käytöstä, jotta kuulokoje ei kytkeydy automaattisesti päälle varavirtalähteen kytkeytyessä pois päältä. Toiminnon poistaminen käytöstä estää kuulokojeen akun tyhjenemisen entisestään.

Voit ottaa Autom. käynnistys -toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä noudattamalla seuraavia ohjeita.
1.    Avaa myPhonak-sovellus
2.    Napauta ”Laitteet”
3.    Napauta ”Autom. käynnistys”
4.    Ota Autom. käynnistys käyttöön tai poista se käytöstä liukukytkimellä.