Miksi en voi soittaa puheluita Apple Watch:een liitetyillä Phonak-kuulokojeillani?

Phonak-kuulokojeeni on liitetty Apple Watch:een. Voin toistaa äänisignaalia normaalisti, mutta en voi soittaa puheluita.
Muuta puheluiden Bluetooth-yhteys adaptiivisesta kiinteään kaistanleveyteen. Voit tehdä tämän myPhonak-sovelluksen asetuksissa, tai kuuloalan ammattilainen voi tehdä sen sovitusohjelmassa.

TÄRKEÄÄ: kuulokojeet on käynnistettävä uudelleen, jotta uudet asetukset tulevat käyttöön.