Apps voor Phonak-hoortoestellen

Phonak Remote app

De Phonak Remote app verandert uw smartphone in een geavanceerde afstandsbediening voor uw Phonak-hoortoestellen. Wanneer deze in combinatie met Bluetooth wordt gebruikt, optimaliseert het uw Phonak-hoortoestel door meer controle en flexibiliteit te bieden. Wanneer de app geïnstalleerd is, dient u een eenvoudige wizard voor het koppelen te doorlopen, waarmee u verbinding kunt maken tussen de app en de hoortoestellen.

Ga naar de productpagina van de Phonak Remote app
Ga naar de Phonak Remote app

Ondersteuningspagina
Phonak Remote app downloaden

Phonak Remote app

Phonak RemoteControl app

De Phonak RemoteControl App verandert uw smartphone in een geavanceerde afstandsbediening voor uw Phonak Venture- en Belong- hoortoestellen. In combinatie met ComPilot II of ComPilot Air II optimaliseert het uw Phonak-hoorsysteem door meer controle en flexibiliteit te bieden. Wanneer de app geïnstalleerd is, dient u een eenvoudige wizard voor het koppelen te doorlopen, waarmee u verbinding kunt maken tussen de app en de streamer. Raadpleeg de demonstratiemodus voor meer informatie over de mogelijkheden. (Vereisten: Apple® iOS 7 of hoger en Android™ 4.0 of hoger)

Ga naar de productpagina van de Phonak RemoteControl app
Ga naar de Phonak RemoteControl app

Ondersteuningspagina
Phonak RemoteControl app downloaden

Phonak RemoteControl app

Phonak Guide app

De Phonak Guide app is gemaakt om u aan de nieuwe Phonak-hoortoestellen te laten wennen. De behandeling en het onderhoud van uw hoortoestellen worden op een gebruiksvriendelijke manier geïllustreerd en beschreven, en zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Spaans.

Open de app en volg de wizard om de app aan uw specifieke hoortoestellen aan te passen.

Downloaden vanuit Apple App Store®
Downloaden vanuit Google Play Store

Phonak Support App
Guide app: weergave van Audéo B-hoortoestellen op de telefoon

Functies

Aangepaste ondersteuning voor uw specifieke hoortoestel:

1. Stapsgewijze instructies
2. Probleemoplossingsgidsen
3. Contactgegevens van klinieken

Ondersteunde Phonak-hoortoestellen

• Audéo B
  • Bolero B
  • Virto B
  • Audéo V
  • Bolero V
  • Naída V
  • Sky V
  • Virto V

Ondersteunde Phonak-hoortoestellen

Tinnitus Balance App

Met deze gratis app voor de smartphone kunt u een

aangepaste bibliotheek van geluiden en muziek samenstellen. Gebruik deze geluiden om de mate waarin u door uw tinnitus wordt gehinderd te verminderen.

Ga naar de App Store® voor iPhone®

Ga naar Google Play voor Android™

Phonak Tinnitus Balance App

Phonak Leo - Interactieve verhalen

Deze interactieve versie van Leo's verhalenboek is beschikbaar voor iPad®-gebruikers via de Apple App Store®. Handig om overal te kunnen genieten van Leo's avonturen en om Leo's verhalen via het scherm te kunnen delen met familie en vrienden. Deze app is gratis en beschikbaar in 8 talen.

Ga naar de App Store voor iPad®

Phonak Leo App voor kinderen met gehoorverlies

Voetnoten

Apple, het Apple-logo, iPhone en iPad zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

App Store is een servicemerk van Apple Inc.

Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc.