Gaat het aangepaste programma verloren als de nieuwste versie van myPhonak wordt geïnstalleerd?

Gaan alle aangepaste programma's verloren nadat de nieuwste versie van de app is gedownload en geïnstalleerd?

Bij een update van myPhonak gaan aangepaste programma's niet verloren. De Phonak-hoortoestellen hebben echter een limiet van maximaal 10 aangepaste programma's.
Let op:

• als er meer dan 10 aangepaste programma's zijn aangemaakt, kunnen er maximaal 10 gebruikt worden.
  • als er meer dan 4 aangepaste programma's zijn aangemaakt vanaf hetzelfde basisprogramma, komt het verzoek om 1 of meer van die programma's te verwijderen om binnen de toegestane grenzen te blijven.