Waarom wordt mijn Phonak-hoortoestel niet meer automatisch ingeschakeld wanneer ik deze van de oplader haal?

Het hoortoestel schakelt niet automatisch in nadat het verwijderd is van de oplader. Ik moet de knop op het hoortoestel gebruiken om het aan te zetten.
De functie 'Automatisch aan' is uitgeschakeld. Om 'Automatisch aan' te activeren, doet u het volgende:
1.    Open de myPhonak-app
2.    Klik op 'Apparaten'
3.    Klik op 'AUTO-ON'
4.    Schakel 'Automatisch aan' in door de schuifknop van links naar rechts te bewegen.

Als het probleem aanhoudt, volgt u de stappen hierboven om 'Automatisch aan' in te schakelen. Daarna moet u de myPhonak-app meteen sluiten en van de achtergrond verwijderen. Om de app van de achtergrond weg te halen, veegt u van de onderkant van het scherm naar boven en veegt u het myPhonak-app-venster naar boven tot het verdwijnt. Ga daarna niet terug naar de 'Auto-on-'instelling. U kunt testen of Automatisch aan nog steeds ingeschakeld is door de hoortoestellen kort in de oplader te plaatsen, ze weer te verwijderen en te kijken of ze automatisch aangaan.