Waarom wordt het programma voor streamen via Bluetooth weergegeven in de myPhonak-app als ik niet aan het streamen ben?

Mijn hoortoestellen schakelen vaak over naar het programma voor streamen via Bluetooth.
Wanneer uw hoortoestellen met uw telefoon zijn gekoppeld om audio en telefoongesprekken te streamen, schakelen ze over naar het programma voor streamen via Bluetooth wanneer er geluid wordt afgespeeld op uw telefoon. Dit kan voorkomen bij de volgende geluiden:
  • De beltoon voor oproepen.
  • Audio van video's, muziek of andere media die u op uw telefoon afspeelt.
  • Geluid van meldingen, zoals voor berichten, e-mails of app-meldingen.
  • Systeemgeluiden zoals het tikken van het toetsenbord en het aanraken of vergrendelen van het scherm.
We raden u aan om systeemgeluiden en geluid van meldingen uit te zetten. Dat kunt u in de instellingen van uw telefoon doen.