Waarom hoor ik een toon wanneer ik op knoppen in de myPhonak-app druk?

Horen van tonen bij drukken op knoppen in de myPhonak-app

U hebt mogelijk geluiden bij het aanraken van het toetsenbord ingeschakeld op uw smartphone. De myPhonak-app kan de geluiden van uw smartphone bijstellen of uitschakelen. Als u de geluiden bij het aanraken niet in uw hoortoestel wilt horen, gaat u naar de instellingen van uw smartphone, selecteert u Geluid en zorgt u dat alle geluiden bij het aanraken van het scherm of toetsenbord zijn uitgeschakeld.